Guide to Indian philosophy (Record no. 3341)
[ view plain ]
000 -LEADER | |
---|---|
Fixed length control field | 00483nam a22001937a 4500 |
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER | |
Control field | AMCL |
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION | |
Control field | 20230425191855.0 |
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION | |
Fixed length control field | 230425b |||||||| |||| 00| 0 eng d |
020 ## - ISBN | অাই এস বি এন | |
Price | দাম | Rs.180.00 |
040 ## - CATALOGING SOURCE । সূচিকরণকারী সংস্থা | |
Original cataloging agency | AMCL |
041 ## - LANGUAGE CODE | |
Language code | eng |
082 ## - DDC | ডিউই দশমিক বর্গীকরণ | |
Classification number | বর্গসংখ্যা | 181.4 |
Book Number | গ্রন্থাঙ্ক | Sa599 |
100 1# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME | মুখ্য সংলেখ - ব্যাক্তিনাম | |
Personal name | ব্যাক্তিনাম | Sanyal, Jagadiswar |
245 1# - TITLE STATEMENT | অাখ্যা বিবরণী | |
Title | অাখ্যা | Guide to Indian philosophy |
Statement of responsibility | লেখকের দায়িত্বের বিবরণ | Jagadiswar Sanyal |
260 ## - IMPRINT | প্রকাশনা ক্ষেত্র | |
Place of publication | প্রকাশ স্থান | Kolkata |
Name of publisher | প্রকাশকের নাম | Sribhumi Publishing |
Date of publication | প্রকাশ কাল | 2019 |
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION | বাহ্যিক বিবরণ অঞ্চল | |
Page / Vol. No | পৃষ্ঠা / খন্ড সংখ্যা | 336p. |
650 ## - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | বিষয় শিরোনাম - মূল বিষয় | |
Topical term | মূল বিষয় | Philosophy |
Geographic subdivision | ভৌগলিক বিভাগ | India |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Books |
Withdrawn status | Lost status | Source of classification | Damaged status | Not for loan | Home library | Current library | Shelving location | Date acquired | Total Checkouts | Call number | Accession number | Date last seen | Price effective from | Koha item type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dewey Decimal Classification | Central Library - Ananda Mohan College | Central Library - Ananda Mohan College | Ground Floor | 28/03/2023 | 181.4 Sa599 | 22557 | 25/04/2023 | 25/04/2023 | Books |