Fundamentals of Cost Accounting (Record no. 56)

MARC details
000 -LEADER
Fixed length control field 00526nam a22001937a 4500
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER
Control field AMCL
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION
Control field 20160309164106.0
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
Fixed length control field 160309b xxu||||| |||| 00| 0 eng d
020 ## - ISBN | অাই এস বি এন
ISBN | অাই এস বি এন 81-8054-176-2
Price | দাম Rs. 130.00
040 ## - CATALOGING SOURCE । সূচিকরণকারী সংস্থা
Original cataloging agency AMCL
082 ## - DDC | ডিউই দশমিক বর্গীকরণ
Classification number | বর্গসংখ্যা 657.42
Book Number | গ্রন্থাঙ্ক M2779 2nd ed.
100 ## - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME | মুখ্য সংলেখ - ব্যাক্তিনাম
Personal name | ব্যাক্তিনাম Maheshwari, S.N.
245 10 - TITLE STATEMENT | অাখ্যা বিবরণী
Title | অাখ্যা Fundamentals of Cost Accounting
Sub title | উপঅাখ্যা problems & solutions
Statement of responsibility | লেখকের দায়িত্বের বিবরণ S.N. Maheshwari
250 ## - EDITION STATEMENT | সংস্করণ ক্ষেত্র
Edition statement | সংস্করণ 2nd ed
260 ## - IMPRINT | প্রকাশনা ক্ষেত্র
Place of publication | প্রকাশ স্থান New Delhi
Name of publisher | প্রকাশকের নাম Sultan Chand
Date of publication | প্রকাশ কাল 2004
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION | বাহ্যিক বিবরণ অঞ্চল
Page / Vol. No | পৃষ্ঠা / খন্ড সংখ্যা xvi,492 p.
650 ## - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | বিষয় শিরোনাম - মূল বিষয়
Topical term | মূল বিষয় ACCOUNTING
General subdivision | সাধারণ বিভাগ COST
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Books
Holdings
Withdrawn status Lost status Source of classification Damaged status Not for loan Home library Current library Date acquired Price Total Checkouts Call number Accession number Date last seen Price effective from Koha item type
    Dewey Decimal Classification     Central Library - Ananda Mohan College Central Library - Ananda Mohan College 22/03/2005 130.00   657.42 M2779 2nd ed. 19049 09/03/2016 09/03/2016 Books
Copyright © 2018- Ananda Mohan College. All rights reserved. | Powered by KOHA | Customised by Bengal Library Association.